Alahai artis melayu sekarang..

Mentor musim ketiga

Mentor musim ketiga

‘Now everyone can fly’ itu trademark airasia,tapi aku nak bagi trademark baru ‘Now everyone can be artist’.aku,kau,dia sume boleh jadi artis! asalkan korang ade talent la,kalau xde pun muka yang ade2 tu boleh sgt la nk cube naseb dalam bidang hiburan nie..sekarang ni dah banyak program realiti tv yang menonjolkan bakat-bakat baru yang nak mencuburi bidang seni hiburan bagai cendawan yang tumbuh selepas hujan.apekah ia hanya untuk melahirkan pelapis2 artis je?

yang sedang hangat diperkatakan..

yang sedang hangat diperkatakan..

Tapi malangnya kebanyakan artis2 sekarang semua lupe diri,padahal tingkah laku diorang ni slalu jadi tumpuan umum.lepas tu bile dah kuar isu2 hangat pasal diorg bley plak wat relax je.seolah2 bende tu normal,sepatutnye artis itu menjadi model pada orang ramai,ini tidak kita plak kena bagi nasihat.bukanlah nak kate kita ni baik,sape pn buat salah tapi bile dah name tu artis pandai2 la jaga perangai.Hari2 bukak paper cite pasal artis yang x baek..kalau yang baek tu alhamdulillah la..ini cite pasal negatif.konon nak dapat publisiti,adoyai..sedarlah makin lame peminat pun mula jemu taw,aku sendiri dah muak ngan setengah2 artis nie..so fikir2kanlah wahai artis sekalian..tanpa kami peminat,sape lah korang kan?So kurangkan kontrovesi,tingkatkan pretasi.

Oiam kini masuk sudah masuk musim ke-3

Oiam kini sudah masuk musim ke-3

Advertisements

6 Respons

  1. SOkong!!!!
    memang skang now everyone can be artist

  2. undilah bro Nine…
    hehe
    pesanan dari AG…

  3. xperlu kot..oit,spe AG?

  4. Ag tu gitaris band coco…
    dan juga gitaris band hujan

  5. xnak skong n undi sape2…

    bazir duit n bazir mase..

    nuff said~

  6. ye btol2..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: