Lahir lagi zuriat El-Jaafarie

Kadang kala kite rase berbaloi jugak susah payah kite selama nie..bile orang yg hatinya keras menjadi lembut dan cube utk memahami kite..hanya kite yg perlu bersabar dan cube wujudkan situasi itu..ia xkan berlaku kalau kite sendiri  x mulakan dan biarkan ia terus berpanjangan..im happy now,rase mcm tenang je..

Anyway,ma stepmum bersalin 7 haribulan april haritu..Happy belated Birthday sayangku! Baby boy..berat 3.07 tembam la jgak..tp glap cket,x mcm abg n kakak die yg putih mlepak tue..ni brulah ikut muke mak..Haha,msok ni dah 15 org sibling kami..act,adek-bradek aku sje 6 org,ibu aku 6 gak,n mak yg ke-3 nie 3 org..Hehe,n 1 more thing ibu aku pn tngah pregnant skg,dah 2 bulan! t’kjut gak dnga,srentak beb!Haha,tahniah mak2Ku..

dsc00011

Advertisements

6 Respons

  1. wah…
    betambah lagi la adik beradik kamu ye…

    yg dulu tuh,dah kirim salam lom?
    hehe

  2. itu laa..best2..Hehe:D

    blom lg laa..nnt aku nk g hostel die kang aku smpaikan la ye..

  3. baik
    😀

  4. adik beradik da smkn rmai…
    lg a best gado2 pasni..

    men tarik2 rmbut..

    nangis2..

    ho3…priceless~

  5. Hahaha,aku yg xbpe nk best..xde geng

  6. haha spam kat sini

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: